Архієрейська служба та збори духовенства благочиння (Буча, Бучанське)

01 квітня 2014 року, в п'ятницю третього тижня Великого посту, вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, керуючий Макарівським вікаріатством, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія звершив літургію Передосвячених Дарів у Петропавлівському храмі м. Буча.

Його Високопреосвященству співслужили благочинний Бучанського благочиння протоієрей Олександр Козинець, настоятель храму протоієрей Анатолій Лихобаба та духовенство благочиння. Перед літургією всі священнослужителі підійшли до таїнства сповіді, яке звершив духівник благочиння ієромонах Єфрем (Халюк).

По завершенні служби Божої настоятель храму від імені усього духовенства та парафіян подякував архієрею за візит і спільну молитву.

Цього ж дня на парафії відбулося зібрання кліриків Бучанського благочиння, яке очолив архієпископ Іларій. Під час наради було обговорено нагальні питання церковно-парафіяльного та соціального життя благочиння. Наприкінці зустрічі владика висловив слова подяки священнослужителям за сумлінні труди на славу Церкви Христової та закликав на всіх Боже благословення.

Фотографії події Ви можете переглянути нижче або за посиланням.