Владика відвідав Ірпінський госпіталь (Ірпінське)

7 грудня 2014 року, в неділю, в день пам'яті святої великомучениці Єкатерини, з благословення Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Онуфрія, єпископ Макарівський Іларій, вікарій Київської Митрополії, керуючий Макарівським вікаріатством, очолив Божественну літургію в храмі на честь святого великомученика і цілителя Пантелеімона м. Ірпінь Ірпінського благочиння.

Його Преосвященству співслужили ірпінський благочинний протоієрей Олександр Федоричко, настоятель храму протоієрей Андрій Плюшин, клірики Макарівського вікаріатства.

За богослужінням єпископ Макарівський виголосив проповідь та передав благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого митрополита Онуфрія. Було піднесено молитву за мир в Україні.

По завершенні служби Божої архієрей та духовенство відвідали відділення травматології Ірпінського військового госпіталю, де знаходяться українські військовикі, що були поранені у зоні АТО, та поспілкувалися з ними, надали необхідну духовну допомогу. Владика Іларій побажав військовослужбовцям швидкого одужання.

Священнослужителі передали керівникам відділень подарунки для поранених.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.