Архієрейська служба в день п'ятиріччя храму (Коцюбинське, Ірпінське благочиння)

25 грудня 2016 року, в неділю 27-му після П'ятдесятниці, день пам'яті святителя Спиридона Триміфунтського, вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, Керуючий Макарівським вікаріатством, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія звершив Божественну літургію в Свято-Георгіївському храмі смт Коцюбинське. Слід відзначити, що цього дня парафія відзначає п'ятирічний ювілей храму.

Його Високопреосвященству співслужили благочинний Ірпінського благочиння протоієрей Олександр Федоричко, настоятель храму протоієрей Сергій Ткаченко та духовенство вікаріатства.

Після Євангельського читання владика Іларій звернувся до присутніх зі словом архіпастирської настанови. По завершенні сугубої єктенії священнослужителі разом з архієреєм вознесли теплу молитву за мир в Україні.

Наприкінці служби Керуючий вікаріатством щиро привітав усіх зі святом і передав поздоровлення та благословення від Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Благочинний та настоятель подякували владиці Іларію за піднесені молитви та передане благословення Предстоятеля Української Православної Церкви.

З рук архієрея усі присутні отримали у благословення святі ікони.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.