У Ірпінському благочинні відбувся традиційний фестиваль колядок "Різдвяна зірка" (Ірпінь, Ірпінське)

09 січня 2017 року, в третій день Різдва Христового, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія та Високопреосвященнішого архієпископа Макарівського Іларія, Ірпінське благочиння, спільно з Відділом культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради, організувало та провело в актовій залі міськради четвертий міський православний фестиваль колядок, щедрівок та вертепів "Різдвяна Зірка".

У цьому році у фестивалі взяли участь 9 творчих колективів та індивідуальні виконавці майже з усіх парафій Ірпінського благочиння. Загальна кількість учасників – близько ста осіб.

Виступали творчі колективи Ірпеня, села Дмитрівка, селища Коцюбинське. Зі сцени лунали тропар свята Різдва Христового, колядки, щедрівки, авторські пісні, вірші та старовинні різдвяні гімни. Недільна школа Свято-Троїцького храму м. Ірпеня поставила ляльковий вертеп.

Ірпінський благочинний протоієрей Олександр Федоричко, підбиваючи підсумки фестивалю, відзначив зростання рівня виконавської майстерності творчих колективів, і нагородив усіх учасників почесними подяками та подарунками.

Фотографії події Ви можете переглянути нижче або за посиланням.