Владика співслужив за літургією біля мощей великомученика Димитрія Солунського (Київ, Спасо-Преображенський собор)

09 листопада 2017 року, в день пам'яті святих мученика Нестора Солунського та преподобного Нестора Літописця, наступного дня після свята святого великомученика Димитрія Солунського, вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, Керуючий Макарівським вікаріатством, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, співслужив за пізньою літургією в київському Спасо-Преображенському соборі, що на Теремках, куди напередодні прибули мощі великомученика Димитрія, а саме - його права рука.

Службу Божу очолив настоятель собору, митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр. Йому, крім владики Іларія, співслужили архієпископ Кам'янський і Царичанський Володимир, клірики храму та гості в священному сані.

За час перебування святині в храмі - а це було трохи менше доби - тисячі людей підійшли вшанувати святі мощі, багато хто сповідався та причастився за літургіями, яких було три: опівночі, рання та пізня.

Детальніше дізнатися про богослужіння, а також переглянути більше фотографій Ви можете на сайті Спасо-Преображенського собору м. Києва.