Архієрейська служба в день престольного свята (Бобриця, Білогородське благочиння)

14 жовтня 2017 року, в день свята Покрова Пресвятої Богородиці, з благословення Блаженнішого Онуфрія, Митрополита Київського та всієї України, Керуючий Макарівським вікаріатством архієпископ Макарівський Іларій, вікарій Київської Митрополії, звершив Божественну Літургію в Свято-Покровському храмі с. Бобриця Білогородського благочиння Київської єпархії.

Його Високопреосвященству співслужили: благочинний Білогородського благочиння та настоятель храму протоієрей Ростислав Корчак, клірики благочиння та єпархії. За Літургією молилися представники місцевої влади, районні депутати, а також козаки від Міжнародної громадської організації "Козацтво Запорозьке" на чолі з Генеральним писарем Петром Новаківським.

Під час служби Божої було піднесено молитву за мир в Україні та її захисників.

Владика Іларій звернувся з вітальним словом до парафіян та гостей свята, привітав усіх з днем нашої Небесної Заступниці, Пресвятої Богородиці, - престольним святом парафії, а також з Днем захисника України та Днем українського козацтва. Архієрей передав усім присутнім благословення та привітання Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Отець благочинний подякував Керуючому вікаріатством за піднесені молитви та передане благословення Його Блаженства.

Завершилося святкування урочистою хресною ходою та чином славлення перед храмовою іконою. Також усі присутні отримали в благословення від архієпископа Макарівського Іларія святі ікони.

Фотографії події Ви можете переглянути нижче або за посиланням.