Владика звершив читання другої частини Покаянного канону (Лишня, Бишівське)

20 лютого 2018 року, в вівторок першого тижня святого Великого посту, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, архієпископ Макарівськиий Іларій, Керуючий Макарівським вікаріатством, звершив читання другої частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського в храмі преподобної Параскеви Сербської с. Лишня Макарівського району.

Разом з Високопреосвященнішим владикою молилися благочинний Бишівського благочиння та настоятель храму архімандрит Філарет (Єгоров), духівник благочиння ієромонах Іоаким (Тищук), клірики благочиння. До покаянної молитви також долучилися представники місцевої влади та громадськості, парафіяни православних храмів Макарівщини.

По завершенні читання канону владика Іларій звернувся до всіх зі словом настанови, в якому підкреслив важливість повсякчасної духовної роботи над собою завжди, а особливо в період весни духовної - протягом святого Великого посту.

Також архієрей привітав усіх з початком святої Великої Чотиридесятниці та передав благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Від імені священнослужителів і всіх вірян архімандрит Філарет подякував владиці Іларію за вознесену до Господа покаянну молитву та передане благословення Його Блаженства.

У благословення на святий Великий піст Керуючий вікаріатством вручив усім клірикам Бишівського благочиння ікону Христа Спасителя.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.