Благочинний Бишівського благочиння відвідав дитяче відділення районної лікарні (Макарів)

27 квітня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) відвідав дитяче відділення Макарівської центральної районної лікарні.

Священнослужитель поспілкувався з хворими дітьми та їхніми мамами, помолився за одужання маленьких пацієнтів, передав усім гостинці, привезені з Італії, підготовлені православною парафією святителя Амвросія Медіоланського м. Мілан.

Також дітлахи та їхні батьки отримали ікони Воскресіння Христового та дитячі молитвослови з благословенням спочилого архієпископа Іларія (Шишковського).

Отець благочинний поспілкувався з медичним персоналом, дізнався про потреби відділення та обговорив питання подальшої співпраці.

Варто зазначити, що дитяче відділення закріплене за благодійниками Бишівського благочиння, які постійно ним опікуються. І не зважаючи на те, що один з благодійників наразі перебуває на відстані, оскільки проходить службу в Збройних Силах України, він все одно підтримує контакт з медпрацівниками та надає необхідну допомогу.