Благочинний Бишівського благочиння зустрівся з представниками державної влади та органів самоврядування району

17 травня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) зустрівся з Головою Макарівської районної державної адміністрації Тетяною Семеновою, Головою Макарівської районної ради Олександром Гулаком, депутатами ради та сільськими Головами Макарівського району.

Священнослужитель щиросердно привітав усіх зі святом Вознесіння Господнього та вручив у благословення Києво-Печерські ікони Пресвятої Богородиці.

Отець архімандрит, який є заступником Голови постійної комісії Макарівської районної ради з питань охорони здоров'я, екології, ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, соціального захисту населення та благодійності, обговорив з чільниками Макарівщини питання щодо подальших спільних дій парафій Макарівського вікаріатства та органів державної влади та самоврядування району на терені соціального та благодійного служіння.

Також сторони узгодили питання щодо взаємодій між парафіями Української Православної Церкви Макарівщини, територіальними громадами району та православними парафіями Італії й органами державної та муніципальної влади цієї країни.

Отець Філарет привітав Голову Макарівської районної ради Олександра Гулака з днем народження, який він відзначає цього дня, та вручив йому ікону святого святителя Спиридона, Триміфунтського чудотворця.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.