Священнослужителі Бишівського благочиння привітали медпрацівників Бишева з професійним святом

19 червня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, священнослужителі Бишівського благочиння відвідали амбулаторію загальної практики сімейної медицини Бишева.

Благочинний архімандрит Філарет (Єгоров) і настоятель Свято-Покровського храму с. Бишів протоієрей Петро Подунайчук щиро привітали Завідуючу Раїсу Головко та всіх співробітників з Днем медичного працівника, який відзначався в Україні напередодні, в неділю 17 червня. Також отець благочинний передав привітання медикам Бишева та всієї Макарівщини від єпископа Макарівського Гедеона.

Зустріч розпочалася спільною молитвою "Царю Небесний" відвідувачів і персоналу медичного закладу.

Громадою парафії бишівського храму для всіх було підготовлено солодкі гостинці. Також колектив отримав у благословення Ієрусалимську ікону Пресвятої Богородиці, а всім співробітникам було вручено Андрониківські-Бишівські ікони Божої Матері.

Разом зі священством до амбулаторії завітав народний самодіяльний колектив "Сік землі", який складається з парафіян православних храмів Бишівського краю. В подарунок медпрацівникам гурт підготував чудовий концерт народних піснеспівів.

Наприкінці урочистої зустрічі священнослужителі проголосили традиційне многоліття всім медикам Бишівщини та всім людям, які лікують і лікуються в бишівській амбулаторії.

Архімандрит Філарет вручив Завідуючій у подарунок книгу проповідей митрополита Антонія Сурозького, який за фахом також був медиком. Книгу підготовлено Видавничим відділом Української Православної Церкви.

Також отець Філарет і отець Петро з'ясували питання щодо надання амбулаторії допомоги від благочиння та подальшої співпраці.

Раїса Головко, від усього колективу, щиро подякувала відвідувачам за вітання, концерт, а духовенству - також за постійне духовне окормлення та допомогу медичному закладу.

Фотографії події Ви можете переглянути нижче або за посиланням.