Благочинний Бишівського благочиння взяв участь у відкритті спортивних змагань (смт Макарів)

06 жовтня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) узяв участь у відкритті турніру-змагань з силових видів спорту в смт Макарів.

Всеукраїнський турнір духовно присвячений святителю Димитрію, Митрополиту Ростовському, Чудотворцю, та відбувається в містечку, де народився святий. Цьогоріч у змаганнях беруть участь 20 команд з різних регіонів України.

Турнір проводиться за підтримки макарівського селищного Голови Вадима Токаря, депутатів Макарівської районної ради, меценатів турніру та місцевих підприємців. Участь у видовищному спортивному заході беруть представники Спілки ветеранів Десантних військ України. Також серед спортсменів-учасників і співорганізаторів заходу присутні й священно- та церковнослужителі, які виконують свій послух у Макарівському вікаріатстві.

Після спільної молитви "Царю Небесний" архімандрит Філарет передав присутнім привітання від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія з днем пам'яті Димитрія Ростовського  та закликав Боже благословення на спортсменів і учасників турніру.

Отець благочинний вручив Голові місцевого макарівського осередку з кіокушин карате, Президенту ГО СК "Арсенал, ветерану Десантних військ Збройних Сил України Василю Симоненку ікону святителя Спиридона, Триміфунтського чудотворця.

Фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.