До районної лікарні передано засоби медичного захисту (Макарів)

18 квітня 2020 року, напередодні свята Пасхи Христової, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), разом з волонтерами, які працюють у комісії з благодійності Макарівського вікаріатства, відвідав Макарівську центральну районну лікарню.

Священнослужитель поспілкувався з медичним персоналом, привітав усіх з прийдешнім святом Пасхи Христової та передав Сергію Соломенку, Головному лікарю Комунального некомерційного підприємства «Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Макарівської районної ради, маски, дезинфікуючий розчин, медичні щитки для лікарів, а також медичні засоби захисту, які наразі є дефіцитними, зокрема комбінезони одноразові, халати одноразові, медичні окуляри.

Також, вітаючи всіх з прийдешнім Великоднем, отець архімандрит вручив традиційні пасхальні гостинці - паски та крашанки.

Очільник ланки первинної медицини Макарівського району щиро подякував православному духовенству Макарівщини за труди та зазначив, що як ніколи в наш непростий час потрібно бути всім разом у нашому прагненні подолати хворобу: священнослужителям Православної Церкви, медикам і всім небайдужим людям. Він підкреслив також, що дуже вагомими є взаємопорозуміння, яке є між служителями Церкви Христової та лікарями, та усвідомлений підхід до дотримання санітарно-епідеміологічних норм.