Владика Кирил звершив літургію в храмі с. Мар'янівка (Бишівське)

25 вересня 2021 року, в суботу 14-ту після П'ятдесятниці, в день віддання свята Різдва Пресвятої Богородиці, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, Керуючий Макарівським вікаріатством, вікарій Київської Митрополії єпископ Бишівський Кирил звершив Божественну літургію в храмі Архістратига Божого Михаїла с. Мар'янівка.

Його Преосвященству співслужили благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), настоятель храму ієрей Борис Комлик, клірики Макарівського вікаріатства, гості парафії в священному сані.

По завершенні літургії єпископ Кирил виголосив проповідь, у якій розповів про значення для всіх істинно віруючих у Бога людей молитов і заступництва Пресвятої Богородиці, а також про предстательство за нас Архангела Божого Михаїла та всіх Чесних Небесних Сил Безплотних.

Також архієрей привітав отця настоятеля та парафіян із храмовим святом, яке відзначалося напередодні, та передав привітання та благословення від Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Архімандрит Філарет і священик Борис подякували владиці Кирилу за звершене богослужіння та передане благословення Предстоятеля Української Православної Церкви.