Представники благочиння відвідали школу-інтернат (Мостище, Бишівське благочиння)

10 травня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), разом з представниками недільних шкіл благочиння, на запрошення педагогічного колективу відвідав обласну допоміжну школу-інтернат І-ІІ ступенів с. Мостище Макарівського району. Заклад спеціалізується на навчанні та вихованні дітей, яким лікарі встановили діагноз "легка розумова відсталість".

Вихованці закладу дали виставу "Як курчатко шукало свою маму".

Отець Філарет звернувся до дітей, вихователів і батьків зі словом настанови, в якому підкреслив християнське спрямування тематики вистави, а також зазначив, що людина ніколи не знайде собі спокою, поки не знайде його в Бозі, про що говорив у свій час святий блажений Августин.

Отець благочинний провів духовну бесіду з юними вихованцями та їхніми викладачами.

Учні недільних шкіл у подарунок дали невеликий концерт класичних музичних творів.

Наприкінці урочистої зустрічі директор закладу Наталія Василенко від імені батьків, учнів, працівників подякувала священнослужителю та всім гостям за відвідування.

У благословення усі учасники заходу отримали ікони Воскресіння Христового з координатами відділу соціально-благодійницького служіння Бишівського благочиння. Отець Філарет зазначив, що за цими координатами можна звертатися у будь-який час з питаннями, які виникають.

Також було з'ясовано питання щодо подальших спільних дій і продовження духовної пастирської роботи з вихованцями мостищанської школи-інтернату.

Фотографії події Ви можете переглянути нижче або за посиланням.