Владика звершив читання четвертої частини Великого канону (Велика Снітинка, Фастівське)

22 лютого 2018 року, в четвер першого тижня Великого посту, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, Керуючий Макарівським вікаріатством, звершив читання четвертої частини Великого канону преподобного Андрія Критського в Свято-Микольському храмі с. Велика Снітинка Фастівського благочиння.

Архієрею співслужили благочинний Фастівського благочиння архімандрит Онисим (Бала), настоятель парафії протоієрей Валерій Левковський і клірики благочиння.

Після вознесення до Господа великопісних покаянних молитов владика Іларій звернувся до присутніх зі словом архіпастирської настанови. Також Його Високопреосвященство привітав усіх з початком Великого посту та передав благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія, Предстоятеля Української Православної Церкви.

Від імені всіх священнослужителів благочиння отець Онисим подякував Керуючому вікаріатством за очолене богослужіння та передане благословення Його Блаженства.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.