Благочинний Ірпінського благочиння взяв участь в урочистостях з нагоди випуску курсантів Київського училища міліції

 

8 жовтня 2014 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Преосвященнішого єпископа Макарівського Іларія, на запрошення начальника Київського училища професійної підготовки працівників міліції Головного управління МВС України в м. Києві полковника міліції Філенка С.І. благочинний Ірпінського благочиння протоієрей Олександр Федоричко взяв участь в урочистостях з нагоди випуску слухачів за програмою початкової підготовки працівників міліції: інспекторів патрульної служби і дільничних інспекторів.

Урочистості почалися рано вранці з літургії в храмі-каплиці Святого апостола Андрія Первозванного, що знаходиться на території училища. Богослужіння очолив Ірпінський благочинний протоієрей Олександр. Йому співслужив помічник благочинного, клірик Свято-Троїцької церкви м. Ірпеня протоієрей Віктор Радчук.

Одразу після закінчення літургії на плацу навчального закладу почався урочистий випуск курсантів. Під час заходу отець Олександр привітав випускників та викладачів із успішним завершенням навчання, побажав усім присутнім здоров’я, Божої допомоги і успіхів в служінні Батьківщині.

Також Ірпінський благочинний передав учасникам урочистостей вітання і благословення від Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Преосвященнішого епископа Макарівського Іларія, вікарія Київської Митрополії, керуючого Макарівським вікаріатством.

В цей же день Ірпінський благочинний протоієрей Олександр Федоричко провів зустріч–бесіду з вихованцями училища на тему: «Християнство та емоції в сьогоденні».