Владика взяв участь в урочистих заходах до Дня села Крюківщина (Вишнівське благочиння)

07 жовтня 2017

07 жовтня 2017 року архієпископ Макарівський Іларій, вікарій Київської Митрополії, Керуючий Макарівським вікаріатством, узяв участь в урочистостях з нагоди Дня села Крюківщина, що розташоване в Вишнівському благочинні. Його Високопреосвященство з благословення священноначалія вручив Голові місцевої сільської ради Андрію Кріпаку високу церковну нагороду.

Архієрейська служба в с. Лісники (Вишнівське благочиння)

09 вересня 2017

09 вересня 2017 року, в день пам'яті преподобних священномученика Кукши та учня його, мученика Никона, та преподобного Пимена постника, святих Печерських, що в Ближніх печерах спочивають, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в Свято-Преображенському храмі с. Лісники Вишнівського благочиння Києвської єпархії з нагоди 15-ї річниці освячення храму.

Архієрейська служба в с. Софіївська Борщагівка (Вишнівське благочиння)

13 серпня 2017

13 серпня 2017 року, в 10-ту неділю після П'ятдесятниці, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в храмі на честь Казанської ікони Божої Матері с. Софіївська Борщагівка Вишнівського благочиння.

Архієрейська служба в храмі м. Вишневе (Вишнівське благочиння)

02 липня 2017

02 липня 2017 року, в неділю 4-ту по П’ятдесятниці, в день пам’яті святителя Іоанна, архієпископа Шанхайського та Сан-Франциського, Високопреосвященніший Іларій, архієпископ Макарівський, звершив Божественну літургію на Свято-Вознесенській парафії м. Вишневе.

Парафіяльна громада особливо шанує пам’ять святителя Іоанна Шанхайського, адже на території комплексу будується храм на його честь.

Архієрейська служба в день свята Вознесіння Христового (Вишневе, Вишнівське благочиння)

25 травня 2017

25 травня 2017 року, в день свята Вознесіння Христового, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію з нагоди престольного свята у Свято-Вознесенському храмі м. Вишневе.

Архієрейська служба в Неділю про сліпого (Круглик, Вишнівське благочиння)

21 травня 2017

21 травня 2017 року, в неділю 6-ту після Пасхи, про сліпого, а також день пам'яті апостола та Євангеліста Іоанна Богослова та преподобного Арсенія Великого, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в Свято-Успенському храмі с. Круглик Вишнівського благочиння.

У Вишнівському благочинні відбулися збори духовенства (Вишневе)

21 березня 2017

21 березня 2017 року, в вівторок 4-го тижня Великого посту, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Свято-Вознесенському храмі м. Вишневе. Цього ж дня на парафії відбулися збори духовенства Вишнівського благочиння.

Архієрейська служба на третій день Різдва Христового (Вишневе, Вишнівське)

09 січня 2017

09 січня 2017 року, на третій день свята Різдва Христового та в день пам'яті апостола, першомученика та архідиякона Стефана, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в Свято-Вознесенському храмі м. Вишневе Вишнівського благочиння.

Архієрейська служба на другий день Різдва Христового (Хотів, Вишнівське)

08 січня 2017

08 січня 2017 року, на другий день свята Різдва Христового, в день вшанування Собору Пресвятої Богородиці, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в храмі на честь святого благовірного князя Олександра Невського с. Хотів Вишнівського благочиння.

Архієрейська служба в день престольного свята (Софіївська Борщагівка, Вишнівське)

04 листопада 2016

04 листопада 2016 року, в день вшанування ікони Божої Матері "Казанська", архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в Свято-Казанському храмі с. Софіївська Борщагівка Вишнівського благочиння.

Архієрейська служба в день престольного свята (Гатне, Вишнівське)

02 листопада 2016

02 листопада 2016 року, в день пам'яті великомученика Артемія, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в с. Гатне Вишнівського благочиння, де є престол на честь цього святого.

Архієрейська служба в день престольного свята (Софіївська Борщагівка, Вишнівське)

21 вересня 2016

21 вересня 2016 року, в день свята Різдва Пресвятої Богородиці та шанування ікони Софії, Премудрості Божої, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в храмі на честь ікони Софії - Премудрості Божої с. Софіївська Борщагівка Вишнівського благочиння.

Архієрейська служба у Вишневому (Вишнівське)

09 червня 2016

09 червня 2016 року, в день свята Вознесіння Господнього, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в Свято-Вознесенському храмі м. Вишневе Вишнівського благочиння. По закінченні служби Божої Його Високопреосвященство нагородив кліриків і благодійників благочиння.

Архієрейська служба та збори духовенства благочиння (Крюківщина, Вишнівське)

25 березня 2016

25 березня 2016 року, в п'ятницю другого тижня Великого посту, архієпископ Макарівський Іларій звершив літургію Передосвячених Дарів у Хрестовоздвиженському храмі с. Крюківщина Києво-Святошинського району Київської області.

Владика звершив читання другої частини Великого покаянного канону (Вишневе, Вишнівське)

15 березня 2016

15 березня 2016 року, у вівторок першої седмиці Великого посту, архієпископ Макарівський Іларій звершив читання другої частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського в Свято-Вознесенському храмі м. Вишневе Вишнівського благочиння Макарівського вікаріатства.

Архієрейська служба в день престольного свята (Вишневе, Вишнівське)

18 лютого 2016

18 лютого 2016 року, в день вшанування ікони Божої Матері "Віднайдення загиблих",  архієпископ Макарівський Іларій очолив літургію в храмі на честь цієї ікони м. Вишневе Вишнівського благочиння.

Владика взяв участь у освяченні храму, який було зведено в пам’ять про спочилого Предстоятеля Української Православної Церкви (Ходосівка, Вишнівське)

19 листопада 2015

19 листопада 2015 року, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив чин освячення Спасо-Преображенського храму у с. Ходосівка Києво-Святошинського району, що було побудовано до 80-ї річниці від дня народження спочилого Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Володимира.

Архієрейська служба в день престольного свята (Ходосівка, Вишнівське)

10 листопада 2015

10 листопада 2015 року, в день пам’яті святої великомучениці Параскеви П’ятниці, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в храмі на честь цієї святої с. Ходосівка Вишнівського благочиння з нагоди престольного свята.