Архієрейська служба в с. Софіївська Борщагівка (Вишнівське благочиння)

13 серпня 2017 року, в 10-ту неділю після П'ятдесятниці, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії, Керуючий Макарівським вікаріатством архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в храмі на честь Казанської ікони Божої Матері с. Софіївська Борщагівка.

Архієрею співслужили благочинний Вишнівського благочиння протоієрей Василій Русінка, настоятель парафії протоієрей Володимир Табачин, клірики Макарівського вікаріатства.

За богослужінням серед численних вірян молилися представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, керівники місцевих підприємств.

Після читання Святого Євангелія владика Іларій звернувся до присутніх зі словом настанови. По завершенні сугубої єктенії священнослужителі вознесли до Господа Вседержителя молитву за мир в Україні.

По завершенні служби Божої Керуючий вікаріатством привітав усіх присутніх з недільним днем та заговинами на Успенський піст, а отця настоятеля - з днем народження, який отець Володимир відзначає цього дня. Архієпископ відзначив труди іменинника на ниві Христовій, побажав допомоги Божої та милостей від Господа Бога та вручив у подарунок ікону Пресвятої Богородиці.

Також владика Іларій передав протоієрею Володимиру та усім парафіянам поздоровлення та благословення від Його Блаженства, Блаженнішого Митрополита Володимира.

Благочинний та настоятель подякували архієпископу Макарівському за звершену літургію та передані вітання та благословення Предстоятеля Української Православної Церкви.

З рук архієрея всі присутні в храмі отримали святі ікони.

До теплих побажань отцю Володимиру приєдналися також присутні священнослужителі та миряни. Серед щирих поздоровлень духовних чад були й музичні - за трапезою відбулися виступи дуету бандуристів і сольний номер митця з виконанням власних пісень під гітару.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.