У Білогородському благочинні відбулася щорічна благодійна акція "Помічники Святого Миколая" (Бобриця)

17 грудня 2017

17 грудня 2017 року, напередодні свята святителя Миколая Чудотворця, у Білогородському благочинні відбулася щорічна благодійна акція "Помічники Святого Миколая", на яку були запрошені діти-сироти, діти з малозабезпечених родин та діти учасників АТО.

Архієрейська служба в с. Музичі (Білогородське благочиння)

21 листопада 2017

21 листопада 2017 року, в свято Архістратига Божого Михаїла та інших Небесних Сил безплотних, архієпископ Макарівський Іларій відвідав Свято-Михайлівський храм села Музичі Білогородського благочиння Київської єпархії, де звершив Божественну Літургію.

Архієрейська служба в день престольного свята (Бобриця, Білогородське благочиння)

14 жовтня 2017

14 жовтня 2017 року, в день свята Покрова Пресвятої Богородиці, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну Літургію в Свято-Покровському храмі с. Бобриця Білогородського благочиння Київської єпархії.

Владика звершив літургію в храмі с. Гореничі (Білогородське благочиння)

30 вересня 2017

30 вересня 2017 року, в день вшанування святих мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, архієпископ Макарівський Іларій відвідав храм Різдва Пресвятої Богородиці с. Гореничі Білогородського благочиння, де звершив Божественну літургію.

Владика очолив літургію в храмі с. Лука (Білогородське благочиння)

20 серпня 2017

20 серпня 2017 року, на другий день свята Преображення Господнього, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в Свято-Миколаївському храмі с. Лука Білогородського благочиння.

Архієрейська служба в день престольного свята (Горбовичі, Білогородське благочиння)

21 липня 2017

21 липня 2017 року, в день шанування Казанської ікони Божої Матері, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в парафії на честь Казанської ікони Пресвятої Богородиці с. Горбовичі Білогородського благочиння.

Архієрейська служба в Стоянці (Білогородське благочиння)

17 липня 2017

17 липня 2017 року, в день пам'яті мучеників Феодота та Феодотії, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію у Свято-Миколаївському храмі с. Стоянка Білогородського благочиння Київської єпархії.

Архієрейська служба в Дальньому Яру (Білогородка, Білогородське благочиння)

14 липня 2017

14 липня 2017 року, в день пам'яті святих безсрібреників Косми та Даміана, що в Римі постраждали, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в Свято-Миколаївському храмі с. Білогородка (хутір "Дальній Яр") Білогородського благочиння Київської єпархії.

Білогородським благочинням організовано дитячий відпочинок у Карпатах

14 липня 2017

У період з 29 червня по 14 липня 2017 року Білогородським благочинням було організовано літній відпочинок у Карпатах для групи дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених родин та з родин учасників АТО.

Владика очолив чин закладки храму (Мрія, Білогородське благочиння)

01 липня 2017

01 липня 2017 року, в свято преподобного Леонтія, канонарха Печерського, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в Свято-Успенській парафії с. Мрія.

Цього ж дня владика Іларій очолив чин закладки нового храму з покладанням капсули в підготовлений фундамент нового храму парафії.

Архієрейська служба в с. Шпитьки (Білогородське благочиння)

21 червня 2017

21 червня 2017 року, в день пам'яті великомученика Феодора Стратілата, архієпископ Макарівський Іларій звершив літургію в Свято-Покровському храмі с. Шпитьки Білогородського благочиння.

Також цього дня Його Високопреосвященство, з нагоди 50-річного ювілею та з благословення священноначалія, вручив отцю настоятелю високу церковну нагороду.

Українським військовикам парафією передано пасхальні смаколики (Бобриця, Білогородське)

14 квітня 2017

13 квітня 2017 року, в Великий Четвер Страсного тижня, благочинний Білогородського благочиння протоієрей Ростислав Корчак у Свято-Покровському храмі с. Бобриця освятив паски, крашанки та святкові кулічі, які були приготовлені стараннями громади для військовослужбовців Збройних Сил України.

У Білогородському благочинні відбулися збори духовенства благочиння (Музичі)

17 березня 2017

17 березня 2017 року, в п'ятницю третього тижня Великого посту, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну Літургію Передосвячених Дарів у Свято-Михайлівському храмі с. Музичі Білогородського благочиння Київської єпархії.

Цього ж дня на парафії відбулися духовні збори благочиння.

Владика звершив читання першої частини Великого канону (Бобриця, Білогородське)

27 лютого 2017

27 лютого 2017 року, в понеділок першого тижня Великого посту, архієпископ Макарівський Іларій здійснив читання першої частини Великого покаянного канону святого Андрія Крітського у Свято-Покровському храмі села Бобриця Білогородського благочиння.

Благодійна акція "Помічники святого Миколая" (Бобриця, Білогородське)

18 грудня 2016

18 грудня 2016 року, в неділю 26-ту після П'ятдесятниці, напередодні свята святителя Миколая Чудотворця, у Білогородському благочинні відбулася благодійна акція "Помічники святого Миколая", на яку були запрошені діти-сироти, діти з малозабезпечених родин та діти учасників АТО.

У Білогородському благочинні молитовно відзначили 25-ту річницю Незалежності нашої Батьківщини

24 серпня 2016

24 серпня 2016 року в усіх храмах Білогородського благочиння було молитовно відзначено 25-ту річницю державної Незалежності України. Зокрема, у Свято-Покровському храмі с. Бобриця благочинний Білогородського благочиння протоієрей Ростислав Корчак відслужив подячний молебень за "Богом бережену Україну нашу, владу, військо і побожний народ її".

У Білогородському благочинні було організовано відпочинок для вихованців недільних шкіл, дітей з малозабезпечених сімей і родин учасників АТО (Сергіївка, Одеська обл.)

15 липня 2016

У період з 04 по 14 липня 2016 року в Білогородському благочинні Київської єпархії було організовано черговий літній відпочинок для вихованців недільних шкіл, а також для дітей з малозабезпечених сімей і родин учасників АТО.

Архієрейська служба на хуторі "Дальній яр" (Білогородка, Білогородське)

14 липня 2016

14 липня 2016 року, в день пам'яті святих безсрібреників і мучеників Косьми та Даміана Римських, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію на місці майбутнього будівництва Свято-Миколаївського храму с. Білогородка (хутір "Дальній яр", в районі будівництва житлового комплексу "Місто Сад").

Соборна архієрейська служба перед початком хресного ходу з іконою Божої Матері "Призри на смирення" (Білогородка, Білогородське)

13 липня 2016

13 липня 2016 року, в день свята Собору 12-ти Апостолів, архієпископ Макарівський Іларій співслужив за літургією, яку було звершено в Свято-Михайлівському храмі с. Білогородка Київської області перед початком щорічної традиційної хресної ходи з іконою Божої Матері "Призри на смирення".