Архієрейська служба в день престольного свята (Боярка, Боярське благочиння)

14 серпня 2017

14 серпня 2017 року, в день пам'яті Винесення Чесних Древ Животворчого Хреста Господнього, в свято Всемилостивому Спасу та Пресвятій Богородиці, день шанування святих мучеників Маккавеїв, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в храмі на честь Винесення Чесних Древ м. Боярка Боярського благочиння в день храмового празника.

Владика співслужив під час закладки пам'ятної капсули в фундамент храму (Віта-Поштова, Боярське благочиння)

22 травня 2017

22 травня 2017 року, в день пам'яті перенесення мощів святителя Миколая з Мир Лікійських до Барі, архієпископ Макарівський Іларій співслужив під час звершення чину закладки пам'ятної капсули в фундамент храму, що будується на честь святого Миколая Чудотворця в с. Віта-Поштова Боярського благочиння.

Архієрейська служба в день пам'яті святителя Миколая (Боярка)

22 травня 2017

22 травня 2017 року, в день пам’яті святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, Чудотворця, Високопреосвященніший Іларій, архієпископ Макарівський, звершив Божественну літургію з нагоди престольного свята у Свято-Миколаївському храмі м. Боярка, що знаходиться на території військового ліцею ім. Івана Богуна.

Напередодні Великодня в Боярському благочинні вітали з прийдешнім святом тих, хто по-особливому потребує нашого тепла

14 квітня 2017

14 квітня 2017 року, в Велику та Страсну П'ятницю, в Свято-Михайлівському храмі м. Боярка було звершено чин Винесення Плащаниці.

Пізніше цього ж дня клірик храму ієромонах Флавіан (Гоженко) та парафіяни відвідали ряд соціальних установ, а також людей, що перебувають у скрутних життєвих обставинах, та передали їм зібрану на парафії допомогу.

У Боярці Ви можете долучитися до доброї справи допомоги дітлахам, що перебувають у скрутних обставинах

07 квітня 2017

У Боярському благочинні оголошено традиційний збір засобів першої необхідності для діточок до дня Святої Пасхи.

К светлому празднику Пасхи - светлые дела милосердия. По традиции к празднику Пасхи, община Свято-Михайловского храма организовывает помощь детям Боярского детского дома, одиноким и многодетным семьям, планируем посетить психоневрологический диспансер в Глевахе.

Среди необходимого в детский дом: памперсы (от 0 до 8 лет), игрушки, сладости, фрукты. Для психоневрологического диспансера: продукты питания, сладости, фрукты. Для одиноких и многодетных семей: средства гигиены, фрукты, вещи.

Все кто желают поучаствовать в добром деле могут до Страстной Пятницы (14 апреля) приносить продукты и вещи в Свято-Михайловский храм (город Боярка, ул. и.Франка, 4).

Для тех кто хочет поучаствовать материально номер карты Приват Банка 5167 9856 9005 9951.

Дай Бог, вместе в этот светлый день мы сделаем немного счастливее одиноких и нуждающихся людей. Благословение Воскресшего Христа Живодавца пусть пребывает со всеми нами!

У Боярському благочинні відбулися збори духовенства (Боярка)

08 березня 2017

08 березня 2017 року, в середу 2-го тижня Великого посту, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у храмі на честь винесення Чесних Древ Животворчого Хреста Господнього в м. Боярка.

Цього ж дня на парафії відбулися збори священнослужителів Боярського благочиння.

День знань у Києво-Святошинській гімназії (Боярка, Боярське)

01 вересня 2016

01 вересня 2016 року клірик Свято-Михайлівського храму та настоятель каплиці на честь святого Іоанна Хрестителя м. Боярка ієромонах Флавіан (Гоженко) взяв участь у святі Першого дзвоника в Києво-Святошинській районній класичній гімназії в Боярці.

Архієрейська служба у Віті-Поштовій (Боярське)

31 липня 2016

31 липня 2016 року, в неділю 6-ту по П'ятдесятниці, день пам'яті святих отців шести Вселенських Соборів, архієпископ Макарівський Іларій очолив Божественну літургію в храмі Різдва Пресвятої Богородиці с. Віта-Поштова Боярського благочиння.

Архієрейьска служба в день престольного свята (Свято-Михайлівський храм, Боярка, Боярське)

20 червня 2016

20 червня 2016 року, в другий день Святої П'ятдесятниці, празник Святого Духа, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в Свято-Михайлівському храмі м. Боярка, який має приділ на честь Святого Духа.

Архієрейська служба в Боярці (Боярське благочиння)

12 червня 2016

12 червня 2016 року, в 7-му неділю після Пасхи, день пам'яті святих отців Першого Вселенського собору, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію на Свято-Покровській парафії м. Боярка Боярського благочиння.

Архієрейська служба в Малютянці (Боярське)

07 червня 2016

07 червня 2016 року, в день свята третього обрітення голови святого Іоанна Предтечі, архієпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію на парафії Покрова Пресвятої Богородиці с. Малютянка Боярського благочиння.

АНОНС: У Свято-Михайлівському храмі м. Боярка перебуватиме чудотворна ікона Чорнобильського Миколая Чудотворця (Боярське)

07 квітня 2016

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Високопреосвященнішого архієпископа Макарівського Іларія до Свято-Михайлівського храму міста Боярка прибуває чудотворна ікона Чорнобильського Миколая Чудотворця.

Ікона буде перебувати в храмі з 6 по 10 квітня. Храм відчинено з 8 до 20 години.

Відбулися збори духовенства Боярського благочиння (Боярка)

23 березня 2016

23 березня 2016 року, в середу другого тижня Великого посту, архієпископ Макарівський Іларій звершив літургію Передосвячених Дарів у Свято-Михайлівському храмі м. Боярка. У цей же день відбулося спільне говіння та духовні збори священнослужителів Боярського благочиння.

Владика звершив читання першої частони Великого покаянного канону (Боярка, Боярське)

14 березня 2016

14 березня 2016 року, у понеділок першої седмиці Великого посту, архієпископ Макарівський Іларій звершив читання першої частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського в Свято-Пантелеїмонівському храмі м. Боярка Боярського благочиння.