Архієрейська служба та збори духовенства благочиння (Крюківщина, Вишнівське)

25 березня 2016 року, в п'ятницю другого тижня Великого посту, вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, керуючий Макарівським вікаріатством, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія звершив літургію Передосвячених Дарів у Хрестовоздвиженському храмі с. Крюківщина Києво-Святошинського району Київської області.

Його Високопреосвященству співслужили благочинний Вишнівського благочиння протоієрей Василій Русинка, настоятель храму і духівник благочиння протоієрей Димитрій Фурманець, духовенство вікаріатства. Перед початком служби Божої усі священнослужителі підійшли до таїнства сповіді.

По завершенні літургії настоятель храму, від імені усього духовенства та парафіян, подякував архієрею за візит і спільну молитву.

Цього ж дня на парафії відбулися збори кліриків Вишнівського благочиння, які очолив архієпископ Макарівський Іларій. Під час зборів було обговорено нагальні питання церковно-парафіяльного та соціального життя благочиння. Наприкінці зустрічі владика висловив слова подяки священнослужителям за сумлінні труди на славу Святої Церкви та закликав на всіх Боже благословення.

Фотографії події Ви можете переглянути нижче або за посиланням.