Ірпінський благочинний взяв участь у круглому столі "СТОП СНІДу в Ірпені" (Ірпінське)

 

25 листопада 2014 року, з благословення Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Преосвященнішого єпископа Макарівського Іларія, благочинний Ірпінського благочиння протоієрей Олександр Федоричко взяв участь у круглому столі на тему "СТОП СНІДу в Ірпені!", який пройшов у приміщенні міської ради м. Ірпінь.

Захід було організовано Громадською радою при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради. Під час роботи форуму було обговорено питання щодо захворюваності на ВІЛ-інфекції в області та регіоні, залучення громадськості до співпраці задля подолання і попередження небезпечної хвороби, профілактики ВІЛ/СНІД серед молоді, організації "Кабінету довіри", створення соціальної реклами тощо.

В роботі круглого столу також взяли участь заступник міського голови Попсуй А.В., інфекціоніст "Кабінету довіри" при КЗ "Ірпінська міська лікарня" Шейкін Д.І., лікар-інфекціоніст Обласного центру ВІЛ/СНІД Лопатіна Я.В., методист з виховної роботи ММЦ Управління освіти Ірпінської міської ради Машковська І.І., інші представники громадськості, в тому числі - молодь.