Настоятель храму з парафіянами привітали з Різдвом пацієнтів військового госпіталю (Ірпінь, Ірпінське)

11 січня 2015 року, з благословення Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Онуфрія, священик храму на честь великомученика Пантелеімона (при Ірпінському війсковому госпіталі та Реабілітаційному центрі для учасників антитерористичної операції) Ірпінського благочиння ієрей Андрій Іваненко відвідав пацієнтів Ірпінського військового госпіталю.

Отець Андрій разом з церковним хором привітали різдвяними колядками українських військовослужбовців, волонтерів та персонал медичного закладу як під час обіду, так і персонально по палатах. Відвідувачі побажали найшвидшого одужання і духовного спасіння. Також отець Андрій провів духовні бесіди з бажаючими.

Слід зауважити, що кожної суботи в храмі великомученика Пантелеімона о 10:00 звершується акафіст з молебнем за здоров’я пацієнтів військового госпіталю, а об 11:00 - панахида за спочилими православними воїнами і всіма загиблими під час бойових дій на території України. Після звершення служб проводяться бесіди з пацієнтами на духовні теми.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.