Ірпінський благочинний взяв участь в урочистостях з нагоди випуску слухачів у школі міліції (Ірпінське)

5 березня 2015 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Преосвященнішого єпископа Макарівського Іларія, на запрошення начальника Київського училища професійної підготовки працівників міліції Головного управління МВС України в м. Києві полковника міліції Філенка С.І. благочинний Ірпінського благочиння протоієрей Олександр Федоричко взяв участь в урочистостях з нагоди випуску слухачів за програмою початкової підготовки працівників міліції: інспекторів патрульної служби і дільничних інспекторів.

Під час заходу отець Олександр відслужив подячний молебень привітав випускників та викладачів із успішним завершенням навчання, побажав усім присутнім здоров’я, Божої допомоги і успіхів в служінні Батьківщині.

Також Ірпінський благочинний передав учасникам урочистостей вітання і благословення від Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Преосвященнішого епископа Макарівського Іларія, вікарія Київської Митрополії, керуючого Макарівським вікаріатством.

В цей же день Ірпінський благочинний протоієрей Олександр Федоричко відслужив заупокійну літію за загиблими гірниками у каплиці Андрія Первозваного, що на території училища.