Архієрейська служба в с. Лісники (Вишнівське)

 

9 вересня 2014 року, в день пам’яті преподобного Пимена Великого та преподобних священномученика Кукші, учня його Никона і Пимена-посника Києво-Печерських, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, єпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію у храмі Преображення Господнього с. Лісники Вишнівського благочиння.

Його Преосвященству співслужили: благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), настоятель храму ієрей Іоанн Надич, духовенство Макарівского вікаріатства, гості з Бориспільської єпархії. Саме цього дня парафія відзначала 20-річчя свого відродження. А 11 років тому 9 вересня Блаженніший Митрополит Володимир звершив тут чин освячення храму.

Під час Літургії було піднесено молитви за нашу Богом храниму державу.

По завершенні Божественної літургії навколо храму відбувся хресний хід. Преосвященніший єпископ Іларій привітав усіх з парафіяльним ювілеєм, відзначивши труди на ниві Христовій настоятеля, який є також викладачем Вищих богословських курсів ім. св. рівноапостольного князя Володимира і, як пастир добрий, згуртовує навколо Христа ввірену йому паству. Владика передав поклін та привітання Предстоятеля Української Православної Церкви. У благословення від єпископа Іларія всі присутні в храмі отримали святі ікони.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.