Владика співслужив за літургією в свято Різдва Божої Матері (Київська обл.)

21 вересня 2017 року, в свято Різдва Божої Матері, вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, Керуючий Макарівським вікаріатством, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, співслужив за літургією в храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці с. Ковалівка Васильківського району Київської області.

Богослужіння очолив Намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел. Високопреосвященнішому митрополиту Павлу також співслужили архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Городницький Олександр, єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Фастівський Даміан, настоятель парафії та благочинний Гребінського благочиння Київської єпархії протоієрей Миколай Штихалюк і численне духовенство.

Напередодні ввечері владика Іларій також співслужив за всенічним бдінням, яке в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври очолив Намісник Лаври митрополит Павел. Також за вечірнім богослужінням співслужили архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Ірпінський Климент і братія монастиря в священному сані.

За матеріалами офіційного сайту Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

ВСЕНІЧНЕ БДІННЯ (Київ, Лавра)

БОЖЕСТВЕННА ЛІТУРГІЯ (с. Ковалівка, Васильківський район)