Представники Бишівського благочиння відвідали мешканців Будинку для літніх людей (Грузьке, Бишівське)

Архімандрит Філарет (Єгоров) у Будинку для літніх людей (Грузьке)31 жовтня 2019 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння Київської єпархії архімандрит Філарет (Єгоров), разом з групою парафіян православних храмів благочиння, відвідав Стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян Макарівського району с. Грузьке.

Священнослужитель, який працює в комісії з благодійництва Макарівської районної ради, поцікавився життям літніх людей і передав їм у благословення ікони преподобної Параскеви Сербської, пам'ять якої нещодавно відзначалася. Відвідувачі також привезли із собою подарунки та гостинці, які вручили мешканцям і персоналу закладу після концерту.

Концертна програма містила в собі духовні та народні піснеспіви у виконанні народного аматорського гурту "Сік землі" с. Лишня та класичні інструментальні мелодії, що були представлені вихованцями недільних шкіл парафіяльних храмів благочиння.

Наостанок, приймаючи гостинці та подарунки, літні люди, а також персонал закладу, щиро подякували за відвідування та запросили приїжджати в гості й у подальшому.

Переглянути всі фото події Ви можете за посиланням.