Священнослужитель відвідав літніх самотніх людей у місцевій установі (Грузьке)

26 квітня 2021 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, представник Макарівського вікаріатства протоієрей Андрій Велимчаниця, настоятель храму Архістратига Божого Михаїла с. Грузьке, відвідав Стаціонарне відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян Макарівського району, яке розташоване в тому ж селі, де він виконує свій пастирський послух.

Отець Андрій у черговий раз передав продукти, підготовлені Керуючим Макарівським вікаріатством, вікарієм Київської Митрополії єпископом Бишівським Кирилом та благодійниками вікаріатства.

Також священнослужитель зустрівся із завідуючою Макаренко Світланою Михайлівною. Пані Світлана подякувала за чергову надану допомогу та зазначила, що співпраця між духовенством Бишівського краю та працівниками закладу, де наразі перебувають 19 самотніх непрацездатних громадян, є вкрай вагомою.

Вона підкреслила, що для літніх людей, які мешкають тут, є вкрай важливою можливість духовного спілкування з пастирями Церкви Христової.