У Бишівському благочинні організували для дітей екскурсію до столичних музеїв

27 березня 2019 року, в один із днів шкільних канікул, Бишівським благочинням було організовано поїздку до Києва для учнів недільних шкіл парафій благочиння та загальноосвітніх шкіл Макарівського району.

Понад 50 дітлахів побували в столиці, де разом з благочинним архімандритом Філаретом (Єгоровим), вчителями недільних і лишнянської загальноосвітньої шкіл, церковнослужителями благочиння відвідали Археологічний музей у Національному науково-природничому музеї Національної академії наук України та Київський міський Будинок природи.

У Археологічному музеї архімандрит Філарет звернув увагу присутніх на деталі побуту прадавніх слов'ян і знахідки періоду античності та висвітлив зв'язки між нашою історією та подіями Старого та Нового Завітів.

Будинок природи зустрів юних відвідувачів виставкою рідкісних акваріумних риб і тропічних водних рослин. Після перегляду експозиції священнослужитель наголосив на необхідності бережливого ставлення до навколишнього середовища - Божого творіння - та закликав захоплюватися величчю його краси.

З гарним настроєм і новими знаннями учасники екскурсії повернулися додому.