Благочинний Бишівського благочиння разом з помічниками відвідав установи та заклади Бишівщини (Бишів, Лишня, Мостище)

12 січня 2022 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) відвідав адміністративний центр Бишівської громади Фастівського району.

Отець архімандрит завітав до керівництва громади разом з групою колядників - здебільшого викладачів різних київських музичних шкіл, які є представниками хору парафії на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, що знаходиться при Академії дитячого розвитку м. Києва.

Священнослужитель, від імені Керуючого Макарівським вікаріатством єпископа Бишівського Кирила, привітав чільника громади Івана Розная та весь колектив Бишівської сільської ради зі святом Різдва Христового та усіма святими днями - Святками.

Для співробітників адміністрації та запрошених гостей хористи виконали сучасні та старовинні народні колядки та щедрівки.

Іван Рознай подякував священнослужителю за привітання та відвідування, а хористам - за чудове виконання традиційних різдвяних піснеспівів.

Благочинний Бишівського благочиння та очільник громади обговорили питання щодо подальшої співпраці парафій Макарівського вікаріатства та старостинських округів Бишівської громади та установ Фастівського району.

Цього ж дня архімандрит Філарет з хоровим колективом гостей відвідав Навчально-виховне об'єднання с. Лишня, де вони дали концерт різдвяних піснеспівів. Відбулося спілкування між представниками різних педагогічних галузей.

Також колядувальники відвідали допоміжну школу-інтернат І‑ІІ ступеню с. Мостище. Тут вони не тільки виступили з різдвяно-новорічними традиційними піснями, але й мали змогу оцінити виступи вихованців школи та викладачів.

Усі учасники зустрічей, влаштованих колядниками, отримали в благословення настінні календарі вікаріатства, з інформацією про кожну парафію вікаріатства, та солодкі подарунки.


В адміністрації Бишівської територіальної громади


У Навчально-виховному об'єднанні с. Лишня