Відбулися духовні збори кліриків Макарівського благочиння (Королівка)

09 квітня 2021 року, в п'ятницю четвертої седмиці Святої Чотиридесятниці, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, єпископ Бишівський Кирил, вікарій Київської Митрополії, Керуючий Макарівським вікаріатством, звершив літургію Передосвячених Дарів у храмі на честь Казанської ікони Божої Матері с. Королівка.

Його Преосвященству співслужили благочинний Макарівського благочиння протоієрей Іоанн Немеш, духівник благочиння протоієрей Іоанн Молдавчук, настоятель парафії протоієрей Володимир Тимошенко, духовенство Макарівського вікаріатства.

Перед початком Божественної літургії всі священнослужителі підійшли до таїнства сповіді, яку звершив отець духівник.

В останній день Хрестопоклонного тижня, в кінці Зображальних, за уставом клірики вклонилися Древу Хреста Господнього, після чого святий Хрест було занесено до олтаря.

По завершенні богослужіння єпископ Кирил привітав усіх священнослужителів із загальним говінням, побажав їм і всім присутнім духовного вдосконалення на шляху до святої Пасхи.

Цього ж дня відбулися збори духовенства Макарівського благочиння. Під час спілкування з Керуючим вікаріатством клірики благочиння обговорили нагальні питання парафіяльного життя.